Бойко Борисов: Това с "равноотдалечения премиер" е някаква мимикрия!

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (0)
13:19
290
Ние сега като сме разделени - всеки се връща в старото русло, в което е бил. Докога така ще продължаваме? Това с равноотдалечения премиер е мимикрия, в която да може с плаващи мнозинства да се доразруши и съдебната система. Това каза по време на пресконференция в Хасково лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на "Фокус".

"Трябва да се разрешат проблемите с регулаторите и споровете в съдебната система да са справедливи. Ние дори за регулаторите не можем да намерим равноотдалечен от двете страни човек за когото и да било досега. Намерихме за НЗОК и то така го намерихме, че в един момент ги накарахме и те, и ние, и двамата да си подадат оставките", заяви Борисов.

"Тези, които попречиха на еврозоната - сега са най-големите й защитници. Ние бяхме изпреварили Хърватия, сега румънците са пред нас в светлинни години", коментира още той.

"Този филм (бел. ред. с равното отдалечаване) го играхме. Ми, като е толкова отдалечен как ще се сближим? То ще е кой да надделее над министрите. Абсурд. Ние го правихме. Лидерите на "Промяната" бяха Кирил и Асен. После те избутаха акад. Денков напред, а ние - Мария Габриел я върнахме. За да е равно отдалечено", каза още лидерът на ГЕРБ. 

Борисов се усъмни, че някой "тихичко се примъква да пипа флашките и устройствата за изборите" и бе категоричен, че това, което харчим, е повече от това, което придобиваме. Според него, обществените дебати толкова са се изместили към по-пикантните теми, към по злободневните теми, че ако се говори за следващо управление, по всички теми трябва да има разбиране как ще се продължи.

Повече вижте във видеото.

Виж коментарите (0)

Още по темата (390):
08.10.2024 ЦИК: Без секции за гласуване в Израел и Ливан за изборите
08.10.2024 МВнР: Българските граждани зад граница ще могат да упражнят правото си на глас и в Алжир, Австрия, Норвегия и Швейцария
08.10.2024 Калин Стоянов към ген. Атанасов: "Ченгеджийските" ви номера от миналото не минаха! Помните ли кой "подмушна" Живко Коцев за главсек на МВР?
08.10.2024 Борислав Цеков: Днес на България не е нужен министър-председател, изваден от някакъв офис
08.10.2024 Ген. Атанас Атанасов: Искаме правителство с Борисов, може и с Доган
07.10.2024 Борисов: Трудно си представям ново начало след изборите на 27 октомври
Още новини от Национални новини:
Почина музикант от "Ахат"
Екшън! Полицай е в болница
Съдиите удължиха с месец Комисията по случая с Нотариуса
За пореден ден: Огромни опашки и напрежение на Летище София
Съдът с ново решение, свързано с Левон Манукян и компания
Туристи счупиха бариерата на президентството


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).