Бойко Борисов: Изпускаме златно време!

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (0)
20:50 / 17.10.2024
193
Можем да победим с много и това ще е гаранция за правителство. Ако победим с малко, няма да има нищо. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща в Сливен с членове и симпатизанти на партията, предаде репортер на "Фокус".

Борисов се скара на присъстващите кметове, че няма оптимизъм у тях.

"Целият ви град е облепен, билбордове – огромни пари някой е изсипал. Кой даде тази пари? Интересувайте се кой стои зад тези билбордове и стигнете до решаването на уравнението. Безводието ще става все по-тежко, ако системата Дунав, ако не се направи, ако не се подмени водоснабдяването и канализацията. Само че за такова нещо думи няма. А говорите за това какво казал регионалният министър Андрей Цеков. От партията на "Промяната" и ДБ няма нито един кадър, който да става за премиер, министър или каквото и да било. Това каза сутринта Цеков, не аз. И на въпрос на госпожа Цънцарова "кой ще е този човек“, той каза "Не знам“.  Никой няма да знае за кого ще гласува. Това не е честно, това сваля избирателната активност. Хората искат да им кажеш – ако сме ние, ще бъде този, този и този. Който е разочарован, ще отиде да гласува за друга партия, който не – ще гласува за нас“, каза още лидерът на ГЕРБ. 

Който спечели изборите, ще сложи дневния ред на на масата, категоричен е Борисов. "Ако е Партията на промяната и на ДБ – ще бъде техният дневен ред,  ако сме ние – ще бъде нашият. Някак не звучи те да ни поставят условия", подчерта той.

"Този път сглобката иска не да е в манастир, а да е направена в подземие, това няма да сработи, няма да е трайно и няма да се случи", допълни Бойко Борисов.

"Ние сме доказали, че можем да се справяме с нелегалната миграция, санирането, пътищата и т.н. За 7 млрд. има одобрени проекти. Все повече се затъва – 20 месеца икономиката слиза надолу. Всичко можем да направим, само трябва политическа отговорност. Това вече не граничи със здрав разум. Този път искат сглобката да е направена не в манастира, а в подземието. Това няма да сработи, няма да е трайно и няма да се случи. Основното е лидерите да се дръпнат назад, всичко изпробвахме. Никой не иска да пипаме избирателния закон. Ако такава е пак избирателната активност – пак нищо няма да се постигне. Затова отивайте и обяснявайте на хората. Изпускаме златно време. Има пари в еврофондовете, усвоили сме само 4-5%. Чакат ни парите в Брюксел. Те ще ги дадат, когато има стабилно правителство. Нямаме време. Важно е да се направи правителство. Ако победят те - ще се съобразяваме, ако сме ние, но сме с малко депутати - пак няма да правим нищо", отсече лидерът на ГЕРБ.

Виж коментарите (0)

Още по темата (439):
17.10.2024 Радев: Партиите час по-скоро да решат своите вътрешни проблеми
17.10.2024 Стефан Янев: В чисто политически план е много трудно партиите да разговарят помежду си
17.10.2024 ДПС – Ново начало предлага нова национална стратегия за развитие на земеделието и селските райони
16.10.2024 Социологът Елена Дариева: Отказът от гласуване вече се превръща в
идентичност
16.10.2024 28 октомври ще бъде неучебен ден за част от учениците
16.10.2024 Бойко Борисов от Бургас: Това упражнение ни струва 100 милиона
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев
Маскиран обра бензиностанция като по филмите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).