Бойко Борисов: ГЕРБ не купува гласове и не манипулира машини, при нас всичко е по любов

Автор: Луиза Транчева
Коментари (0)
20:29 / 23.10.2024
509
ГЕРБ не купува гласове, ГЕРБ не манипулира машини, при нас всичко е по любов – и когато успяваме, и когато не сме толкова добри. Това заяви във Велико Търново лидерът на партията Бойко Борисов, който официално закри кампанията си в старата столица, предаде кореспондент на "Фокус“. В проявата участваха представителите на листата за областта, водачите на всички листи на ГЕРБ – СДС в страната и лидерът на СДС Румен Христов. Домакин на проявата бе кметът на Велико Търново Даниел Панов.

От трибуната в спортната зала на града Борисов призова всички българи да излязат да гласуват и да подкрепят ГЕРБ-СДС.

"Сега всеки километър магистрала е два пъти по-скъп. От всеки един километър, който ние сме построили, Вие печелите всекидневно. От договорите, които те подписаха – губите по 1 милион на ден /между "Булгаргаз“ и турската компания "Боташ“ бел. авт./. Ние гарантираме това, което виждате, но за да го виждате ни, на нас ни трябва гарантирана победа“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Той отново изрази разочарованието си, че международния път Русе – Свиленград и главния път София – Варна преминават през средата на Търново и заяви, че последните четири години са загубено време, в което и строежът и на двете отсечки можеше да е изключително напреднал.

"Ако имаме шанса тези проекти ще продължат, ще продължи и санирането. В Търново санирахме 32 блока, за последните години са направени 0 нови. Уважаеми, ако бяха минали четири дни, четири месеца да говорим. Това, което сме направили хората го виждат, разликата е очевидна“, допълни Борисов.

Относно желанието на основните му опоненти от ПП-ДБ за това премиерът на страната да е равно отдалечен от всички политически формации, той бе категоричен, че това е невъзможно.

"Кой ще е този, който с един замах ще разпорежда на парламента, на Министерски съвет, на ГЕРБ – СДС, на ПП-ДБ? И ние трябва да не се изказваме, само да подкрепяме, да не можем да критикуваме? В такъв случай на следващите избори и ГЕРБ, и ПП ще изчезнем. СДС може да остане, защото са марка“, посочи още Бойко Борисов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (467):
24.10.2024 "Алфа Рисърч": ПП-ДБ и "Възраждане" спорят за второто място с разлика под процент
24.10.2024 Стефан Янев: Вярвам в неограничените възможности на държавата ни
24.10.2024 ЦИК публикува хешкода за машините за предстоящия вот
24.10.2024 Как социалните медии влияят на политическата активност и какво представляват "ехо камерите"?
23.10.2024 Главчев: Крайно време е сериалът "Игра на избори" да приключи
23.10.2024 Георги Господинов: Заради тези млади хора си струва, въпросът е какво убежище ще гласуваме за тях в неделя
Още новини от Национални новини:
Разследват отвличане на бременна жена, нападателите отправили зак...
Чуха своята присъда
Предприемач: България и половин Европа ще остане гладна, ако се с...
Над 400 са сигналите за нарушения на изборния процес
Над 59 000 фирми заявиха, че ще наемат нов персонал през следващи...
Колко пари на месец са нужни, за да се издържаме


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).