Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов: Цялата държава е в безброй метастази, нужни са ампутации
Автор: Екип Burgas24.bg 09:50 / 10.11.2013Коментари (4)1841
©
"Следващата година през септември никой няма да иска да управлява България след всичко това, което се случва сега при управлението на Орешарски, БСП, ДПС и "Атака". Tова заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на среща с над 250 членове на ГЕРБ от структурите на Велико Търново на семинар, който се проведе в Стара Загора.

Според Борисов, днешните управляващи вече са изхарчили всички пари за следващата година, които очакват като приходи.

"Спирането на пенсионната реформа до 2015 година е голямо безумие. Няма експерт, който въпреки изрична препоръка на Брюксел и при застаряване на населението и нарастване на безработицата да замрази пенсионната реформа. Това е див популизъм. В подобни действия няма никаква експертност и Орешарски повече не може да се нарича експерт", коментира Борисов.

"Ако са верни всички социологически проучвания, които излизат, БСП още утре сутрин ще искат да направят избори. Но понеже ги е страх и виждат всеки ден, че хората не ги искат, не искат избори" - каза Борисов и допълни: "Нашата социология са хората, с които се срещаме, и навсякъде влизаме от централните входове, а не като тях - през задните".

Председателят на ПП ГЕРБ подчерта, че със спирането на тунела под Шипка и Северната тангента в София остават без работа над 4000 - 5000 висококвалифицирани и високоплатени работници.

"Вместо с тези пари да продължат проектите, те ги взимат и ще дадат на хората по 150 лева помощи, но с тях няма да помогнат нито на икономиката, нито на фирмите, нито на хората. И така вкарват държавата в един порочен кръг. Държавата тръгна надолу и няма откъде да дойдат 250 000 работни места, които обещаваха по изборите", каза Борисов.

"Шест месеца минаха вече и понеже говориха, че ние искаме да сме на власт, за да си замитаме следите, още не могат да ми заметат Околовръстното, "Тракия", "Струма", Белокопитово, Дунав мост 2. За Дунав мост им оставихме само да го асфалтират и боядисат, но явно са крали и от асфалта и сега вече се появиха дупки.

"Управляващите се заминават с "Авиоотряд 28", а с него съм правил десетки проверки и инспекции на обектите и с мен е летял еврокомисар, видял е 4 - 5 обекта за един ден. И накрая, когато давах фактурите, от Европейската комисия ни плащаха обектите, а на тях им бяха спрели всички еврофондове", каза Борисов.

Студентската окупация е протест, който засрамва голяма част и от интелигенцията, и от партиите - каза Борисов и допълни: "Когато в Турция протестираха студентите, научи целият свят. И днес студентската окупация в България е водеща новина в европейските и световните медии. И тези, които маскарят студентите, са безсрамници. Искат да омаловажат енергията на младите хора, защото са много силни в конспирациите и днес правят същите конспирации, които ни приписваха на нас". Борисов призова - всички партии да наблюдават внимателно - какво ще се случи със студентите окупатори, за да не бъдат подложени с изпити и оценки на същата репресия, на която са подлагани днес членове на ГЕРБ.

"Това управление ще падне от власт, но щетите вече са необратими" - каза Борисов. "Цялата държава е в безброй метастази и очевидно са нужни ампутации. Например - БЕХ е взел над един милиард заем, който всички ние ще трябва да връщаме. Тези хора стояха вече много време, в следствие на което различни системи в държавата се превърнаха в тенджери под налягане, които започнаха да гърмят една след друга - лекари, животновъди, надзиратели. И когато свършат парите, остава единствено да вдигнат данъците на хората", предположи Борисов.




Още по темата: общо новини по темата: 351
28.06.2014 »
14.06.2014 »
14.06.2014 »
06.06.2014 »
28.05.2014 »
27.05.2014 »
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
така ще бъде,след като за 24г. няма нито един осъден и вкаран в затвор.Всички партии бяха на власт,всички крадоха и накрая само приказки.
+10
 
 
Късно е.Трябваше да се режи до здраво през 1989-1990 г.В бившата ГДР,всички членове на тяхната ГЕСП/комунистическата им партия/,бяха уволнени от държавна работа и нямаха право да заемат никакви постове в обществения сектор.Тотална лустрация. Може да е крайно,но бяха прави.В България с малки изключения, управляваха и управляват комунисти или техните наследници.Метастазите са обхванали целия организъм.Болестта е в последен стадий.
-2
 
 
24 години вече само тумори в политиката и така до днес. По-добре да си внесем истински политици, а тия досегашните в ГУЛАК.
+6
 
 
Колко дълго ще продължава така?"Няма такава държава"!!!Няма ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Космическа надпревара
Хороскоп за деня
Голямо количество радиоактивен метал е открито в Пловдивска област
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: