Бойко Борисов: БСП, ДПС и "Атака" имат заболяване, казва се делюзия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:00 / 13.10.2013
724
БСП, ДПС и "Атака" имат такова заболяване, казва се делюзия. Това е, когато желаното го приемаш за действителност. Това заяви председателят на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов на среща с младежките структури на партията от Хасково, Пловдив, Стара Загора и Кърджали.

"Болеста датира още от първите евроизбори, когато откраднаха пресконференцията. Тогава ГЕРБ победи с 5000 гласа, а Станишев направи пресконференция, че е спечелил изборите, и така до ден-днешен", каза Борисов.

"Те излизат и говорят като суверени на народа, а народът посочи ГЕРБ за първа политическа сила, не е посочила третата или четвъртата да управлява. Това, че Конституцията е така направена, че да иска тълкование за всяко нещо, и да може да бъде тълкувано по начин, изгоден за управляващите, това не им дава никакво морално оправдание", каза Борисов.

На срещата Борисов е напомнил още веднъж на младежите - да имат ясното самочувствие на партия, която за първи път е победила повторно на парламентарни избори.

"Партията победител на последните избори е ГЕРБ и в никакъв случай не трябва да има ниско самочувствие у тези млади хора, защото са изключителни експерти и много неща са направени", каза Борисов.

"Казах им, че сега, ноември месец, магистрала "Марица" щеше да е готова, сега не знам, кога ще е готова. Ние, разбира се, сме си отчели слабостите. Те много неща поставят като теми, с които ние се съобразяваме. Затова всеки уикенд, аз се срещам с партийните организации в страната, защото се оказа, че имаме изключителни кадри, изключително подготвени хора, които са готови да заемат в следващото управление ръководни места", каза Борисов.

Източник: Радио "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Експерт: Подразни ме, че за пореден път някой ни размахва пръст
Има трети задържан заради контрабандата с радиоактивния америций
Деян Николов: Страх ги е от закона за чуждите агенти – нека видим...
Доц. д-р Тодор Попов: Третата сливица при децата може да маскира ...
ГЕРБ утвърди листите за изборите: Димитър Николов води Бургас
Ходене по мъките: Как възрастни хора и самотни майки могат да нам...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).