Бойко Борисов: Арогантността на ДПС преминава всякакви граници

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:41 / 14.02.2014
1113
Преяждането с власт на ДПС и тяхната арогантност минават всякакви граници. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Любимец по повод днешния скандал в Народното събрание за воденето на изборна агитация на майчин език. Точно това е и причината за острата реакция от страна на всички парламентарни групи, смята Борисов. Той обаче разкритикува лидера на "Атака" Волен Сидеров, който въстана срещу днешните изказвания на ДПС в парламента, но същевременно подкрепя правителството, в което те участват.

"Но пак ми е най-интересен Волен Сидеров. Само да не идва в парламента на работа, няма да има кворум, ще падне парламентът и ДПС няма да са на власт. А той ги крепи всеки ден, а в същото време се изказва срещу тях. Доста двулична позиция. Просто само не трябва да идва на работа и както виждате - кворум няма. И това е една вече месеци наред парламентарна криза в държавата. Всъщност парламентът работи с капацитет и с неодобрение на обществото - много голямо, и единственият изход са предсрочни избори. А иначе, ако се говори по-спокойно по тези теми, винаги би могло да се намери по-добро решение. Но, повтарям, в момента обществото и всички хора са ядосани на това, че третата, една от малките партии в България - ДПС, всъщност управлява държавата, каквото и да говори г-н Местан. Той напоследък си изпуска нервите много", коментира Бойко Борисов.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Какво е "такса водомер" и ще имаме ли по-високи сметки за вода?
ДПС-Ново начало представи пред ректори приоритетите си в сферата ...
Проф. Рачев ни зарадва
Искат защитни регулации за размера на наемите на жилища
Полк. Елин Алексов за авиокатастрофата край Граф Игнатиево: Карти...
Студ! Вижте градусите тази сутрин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).