Billa каза за ваучерите за храна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:19 / 04.01.2024
2138
От 01.01.2024 г. клиентите на Billa България могат да пазаруват в обектите на веригата както с хартиени, така и с електронни ваучери за храна на операторите Edenred, Sodexo, Tombow, Prizmalux, City invest, Bulgarian Post, Fidukcia и Billa Сървис.

Електронният ваучер може да се използва като дебитна карта на пос терминал, включително и на касите на самообслужване, като това дава възможност с него да се плати точна сума и остатъкът да се използва при следващо пазаруване. Срокът на ваучерите за храна е една година от датата на издаване.

Дъщерното дружество на Billa България Billa Сървис избра сътрудничество с българската компания Borica за издаването на електронни ваучери за храна към своите корпоративни партньори.

С електронните ваучерите за храна на Billa, служителите на фирмите партньори и всички над 5200 служители на Billa България, могат да пазаруват хранителни продукти в магазините на веригата, както и в други обекти от партньорската мрежа на компанията в цялата страна.

Billa България продължава да приема разплащания с хартиени ваучери за храна по Наредба 7 и Наредба 11 и за подарък до изтичане на срока им на валидност.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).