Бенатова: Арестът на Ники Тупарев е знак за пренареждане на медийния пазар

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:07 / 28.06.2024
1473
Известната журналистка Миролюба Бенатова коментира ареста на един от най-влиятелните тв продуценти у нас- Ники Тупарев. Той продуцира предавания като "Ергенът", "Биг брадър", "ВИП брадър", "Денсинг старс", "Стани богат", "Игри на волята", "Черешката на тортата", "Хелс кичън" и др.

"Арестът на Ники Тупарев е знак за пренареждане на медийния пазар. Някой е запретнал ръкави и е подкарал всички браншове. По принцип бюджетите на частните телевизии и тяхното харчене, са проблем на собствениците, а обикновено спорове между съдружници или конкуренти, не се решават с прокуратурата и наказателния кодекс. Но понякога, когато знаците не са взети под внимание, идва полицията. Медийните империи се прекрояват.

В новините на бтв такава новина нямаше. Нова тв я съобщи с едно изречение. БНТ преразказа сигнала до КЗК накратко. Нищо не се разбра по същество. Освен, че един - до вчера незаобиколим фактор в медиите, вече е с белезници. С този арест се дават знаци на влиятелни фигури в телевизиите, вероятно и на собствениците. Кой ще хвърли кърпата с малко бой, ще се разбере скоро.

През април Тупареви са разпитвани за поръчителство на убийство на съдружник.", коментира още Бенатова.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).