БДЖ организират превоза на групи студенти за студентския празник

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:15 / 04.12.2009
573
„Български държавни железници" ЕАД ще осигурят пътуването на организирани групи от близо 1 500 студенти от различни градове, които планират да посрещнат студентския празник в някои от туристическите дестинации в България.

Младите хора ще пътуват основно от София, Пловдив, Русе, Свищов и Варна, за да отпразнуват 8-ми декември в живописните градове с богато културно и историческо наследство като Велико Търново, Троян, Трявна, Копривщица и Калофер, както и до други туристически дестинации като Добринище и Сандански.

За да осигури удобното пътуване на своите клиенти през активния период на пътуване на организирани студентски групи в дните около предстоящия празник, железопътният превозвач ще добави допълнителни вагони към съставите на някои влакове.

За периода от 6-ти до 10-ти декември с допълнителни вагони ще пътуват един ускорен бърз влак, четири бързи влака и един пътнически влак, които се движат по различни направления на страната.

„Български държавни железници" ЕАД напомнят на младите си клиенти, които не са осигурили пътуването си за посрещане на студентския празник, че във всички железопътни бюра и гари в страната се извършва пет дневна предварителна продажба на билети и резервация на седящи места.

Националният железопътен превозвач пожелава на всички студенти приятно посрещане на студентския празник!


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Фалшива новина за задържането на кмета на Симитли разбуни духовет...
Пеевски: Няма никакво значение какво внасят в съда отцепниците от...
Почина легендарен български футболист
Джевдет Чакъров внесе в съда искане за вписване на промени по пар...
Депутатите задължиха вътрешния министър да бъде изслушан заради к...
В Пловдив откриха Международния технически панаир, нито един мини...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).