Антъни Иванов - българският Фелпс изригна: Само в България "тревата" е дрога

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
11:48 / 08.02.2024
1101
Плувецът ни Антъни Иванов излезе с пост в социалните мрежи след като беше задържан вчера от полиция в Благоевград заради притежание на марихуана.

"Няма да се оправдавам за нещо, което се случи защото не съм лъжец, но много неща в медиите са написани доста грешно и подвеждащо. Въпреки това бих искал да кажа, че не съм задържан за 24 часа и тази сутрин бях в басейна.

Случая вчера беше определен за “маловажен" от органите на реда и бях пуснат след 1 час заради “смешното" количество от 0.02г. Разбирам защо стига всичко това до медиите просто не разбирам защо се вдига шум за такива неща, а не за сериозни такива. Пожелавам ви лек ден.

Ето ви и Майкъл Фелпс преди години, но едва ли го наричат с такива епитети каквито вече чух аз. Само в България “тревата" е дрога, а алкохола си го правим в мазето"
, написа Иванов в профила си в Facebook, добавяйки снимка на легендата на световния спорт Майкъл Фелпс, който беше хванат да пуши марихуана от бонг в годините, в които се състезаваше професионално.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
08.02.2024 Антъни Иванов: Тревата беше в джоба ми, просто момент на слабост
Още новини от Национални новини:
Вижте задръстването край Кресна! По-добре изберете друг маршрут!
На връщане от Гърция българка възкликна: От години не съм виждала...
Корнелия Нинова: Председател съм на БСП, защото такъв е законът
Манол Пейков за листите на ПП-ДБ: Няма 100% яснота
Пожар на АМ "Тракия"! Задимено е!
Нивата на заплатите в България - 3 200/3 300 лв. средно на месец,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).