Ако имате "Револют" - трябва да знаете това

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:02 / 18.06.2024
1122
Клиентите на "Револют" (Revolut) в България вече могат да инвестират в корпоративни и държавни облигации, да получават редовни плащания с фиксирана лихва - до 5.5% годишно (бруто), съобщи компанията. Тя цитира проучване, проведено сред българите от Dynata, според което 28% от тях са с ниска толерантност към риска. Те показват най-висока степен на консерватизъм сред 15-те изследвани европейски държави.

Облигациите се очертават като добра начална точка за инвестиране, тъй като предлагат стабилност, възможност за диверсифициране на портфейла и придобиване на знания за инвестирането, посочват от "Револют".

Платформата вече премахна и таксите за попечителство (0.12% от годишната пазарна стойност на активите, притежавани от клиента) за всички финансови инструменти, предлагани в приложението за клиенти от Обединеното кралство и Европейската икономическа зона.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Картинката по родните плажове: Завишени цени на шезлонги и чадъри...
Това е България: 700 човека на едно място, хванати ръка за ръка
За случая "Брендо" говори хроникьорът на българската мафия 
Българин е осъден на над 9 години затвор във Великобритания, пред...
Пилот на самолет: На път за България - това беше картината, която...
Обясниха защо полетите закъсняват масово през последните дни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).