9 години затвор за 34-годишен мъж, блудствал с малолетни

Автор: Рени Атанасова
Коментари (0)
09:00 / 30.11.2023
722
Мъж на 34 години ще търпи наказание от девет години лишаване от свобода при първоначален строг режим за блудствени действия с две малолетни деца в Казанлък. Това съобщиха от пресцентъра на Окръжния съд в Стара Загора. Присъдата е постановена спрямо обвиняемия Т.В. от съдебен състав на Окръжния съд, състоящ се от един съдия и двама съдебни заседатели.

Подсъдимият е признат за виновен в това, че на 3 септември 2024 г. в Казанлък извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на две малолетни лица, ненавършили 14-годишна възраст. 

Наказателното производство е преминало по реда на съкратеното съдебно следствие, като първоначално наложеното наказание лишаване от свобода в размер на тринайсет години и шест месеца е намалено с една трета. Съдът е приложил процедурата, след като подсъдимият е признал изцяло изложените в обвинителния акт факти и обстоятелства.

Присъдата подлежи на протестиране и обжалване в 15-дневен срок пред Апелативния съд в Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).