33-годишна българка, израснала в бедност, създаде мултимилионен онлайн бизнес

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:45 / 30.08.2024
2096
Британският “Дейли мейл“ публикува голяма статия за 33-годишната българка Десислава Добрева, която е създала мултимилионен онлайн бизнес, докато пътувала в 40 страни по света, а сега живее в Лондон, съобщи БНР.

Десислава Добрева е дигитален номад, т.е. човек, който пътува свободно, докато работи дистанционно, използвайки интернет, пише изданието. Тя е израснала в бедност в България, като родителите ѝ се разорили, за да осигурят заминаването ѝ за Дания, за да учи бранд мениджмънт.

Завършвайки, тя обаче не се прибира, а тръгва по света, използвайки познанията си да положи основите на онлайн бизнес в брандинга, който е комуникационна функция в маркетинга, която включва анализ и планиране на позиционирането на дадена марка на пазара. 

Сега тя притежава глобална образователна консултантска компания, която работи под нейно име и помага на други да изградят успешни марки. 

Десислава Добрева е посетила много държави по света, сред които Тайланд, САЩ, Гватемала, Италия, Румъния и Испания, като в началото е работела какво ли не, за да се издържа, и ѝ е било нужно само кафене с интернет, за да може да развива бизнеса си, посвещавайки му по 18 часа дневно. 

Тя споделя, че успехът е дошъл неочаквано бързо, измервайки се с шестцифрена сума през първите осем месеца, за да "изригне" в предприятие за милиони по време на пандемията от Covid-19. 

Сега Десислава живее в Лондон, където се чувства комфортно. Компанията ѝ вече има още петима членове – двама във Великобритания, двама в Португалия и един в Индия, така че не ѝ се налага да работи повече от два до четири часа дневно. Продължава обаче да ѝ се пътува, като Африка сега е в полезрението ѝ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето какво каза Главчев преди заседанието на Министерски съвет
Въвеждат допълнителни регулации за имитиращите млечни продукти
Само на 48 години почина лекар, върнал надеждата на хиляди
През есента кръвното скача, причините са няколко
Стартира обществена поръчка за два нови хидроагрегата в ПАВЕЦ "Ча...
Лоша новина за над милион пенсионери


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).