Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Милен Велчев ще обсъжда кризата със студенти в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 13:30 / 15.04.2009Коментари ()402
Зам.-председателят на Комисията по бюджет и финанси в НС Милен Велчев ще изнесе лекция за световната икономическа криза пред студенти в Бургас, на 16 април (четвъртък) от 13:00 часа в зала 208 на Бургаски свободен университет. Велчев, заедно с икономисти от Консултативния съвет по икономика и финанси към НДСВ, ще представят и дискутират със студентите мерки за ограничаване и преодоляване на негативния ефект от кризата върху икономиката ни.
Дискусията със студенти в Бургас е част от кампанията „Рационално за кризата". Като част от нея икономическият екип на НДСВ разработи и разпространява Либерален икономически компас.

След срещата на сериозна тема, в баскетболен мач отборът на икономистите, с капитан Милен Велчев, ще премери сили с тима на студентите от Университет „Проф. д-р Асен Златаров", който ще победи в провеждащите се между 13 и 15 април Студентски спортни дни. Баскетболната среща ще се състои отново на 16 април от 18:00 часа, на игрището на Механотехникума.

В 15:15 часа, в офиса на НДСВ, ул. „Конт Андрованти" №5, ще се състои пресконференция, на която Милен Велчев ще представи Либерален икономически компас.

ПРОГРАМА
16.04.2009 г.(четвъртък)

13.00 Лекция на Милен Велчев на тема „Световна икономическа криза. Антикризисни мерки."
Зала 208 на Бургаски свободен университет

15.15 Пресконференция на Милен Велчев
Офис на НДСВ-Бургас

18.00 Баскетболна среща на икономисти със студентите от университета „Проф. д-р. Асен Златаров"
Игрище на Механотехникум



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Milen-Velchev-shte-obsuzhda-krizata-sus-studenti-v-Burgas-86229
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.