Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Благотворителен търг с рисунки на деца и инспектор Костов
Автор: Екип Burgas24.bg 11:53 / 14.04.2009Коментари ()1025
Благотворителен търг на картини на млади таланти от Общински детски комплекс - Бургас, конферансиран от говорителят на КАТ - главен инспектор Красимир Костов, ще се проведе утре - 14 април от 19.00 ч. в автосалона на ДАРС АУТО - оторизиран дилър и сервиз за «Мерцедес-Бенц», «Крайслер», «Джийп», «Додж» и «Мицубиши».

Организаторите на проявата - фирма «ДАРС АУТО» и Общински детски комплекс - Бургас обявиха, че част от събраните от търга средства ще бъдат предоставени на сектор «Пътна полиция» при Областна дирекция на МВР - Бургас за техническо оборудване. Останалата част от средствата ще са в полза на Общински Детски Комплекс - Бургас.

Като особена атракция е личното присъствие на добре познатия от телевизионния екран водещ на рубриките за «Пътната обстановка» - Краси Костов, който ще се превъплъти и в творческа личност, предоставяйки едни от най-известните свои рисунки, като бонус към закупилите детска рисунка от търга.

Децата - таланти ще представят своите най-добри произведения, изработени през годината, като освен живопис и графика, в картините е ползвана и техниката «суха игла».



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Blagotvoritelen-turg-s-risunki-na-deca-i-inspektor-Kostov-86012
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.