Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полицията с подробности за катастрофата край Атия, казаха какво е състоянието на пострадалите
Автор: Екип Burgas24.bg 09:57 / 20.12.2018Коментари ()4961
©
Полицията изнесе още подробности за катастрофата, станала вчера край Атия. Около 07.52 часа на пътя Бургас - Созопол, в посока кръстовището на село Атия, настъпва ПТП между автобус "Кесболер Сетра", с бургаска регистрация, собственост на "Созопол Бус" ЕООД, управляван от 60-годишен мъж от село Зидарово, л.а. "Шкода Октавия", с бургаска регистрация, управляван от 43- годишен бургазлия и л.а. "Матра Еспейс", с бургаска регистрация, управляван от 39-годишен бургазлия.

От ПТП-то са пострадали пътуващите в л.а. "Шкода" - 45 годишен мъж, който е получил мозъчно сътресение и 49 годишна жена, получила контузия на гръдния кош. И двамата са настанени за лечение в медицинско заведение.

Причините за катастрофата са движение с несъобразена с пътните условия скорост от страна на водача на автобуса, който блъска отзад л.а. "Шкода", а той от своя страна л.а. "Матра".



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Policiyata-s-podrobnosti-za-katastrofata-krai-Atiya-kazaha-kakvo-e-sustoyanieto-na-postradalite-836694
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.