Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Обсъждат публично проектобюджетът на Царево
Автор: Екип Burgas24.bg 11:15 / 01.02.2009Коментари ()368
Преди да бъде внесен на общинска сесия, Проектобюджетът на община Царево за 2009 г. ще бъде предложен за обсъждане в малките селища на общината. Със заповед на кмета Петко Арнаудов екип от кметството, в който освен кмета ще участват зам.-кметове и директори на дирекции, по график ще посети всички съставни селища. На срещите общинска администрация ще представи отчета за изпълнението на бюджета за миналата година и ще приема предложения от кметовете и местното население за включване на обекти в строителната програма на общината. Акцентът ще бъде поставен върху град Ахтопол. Обсъдена ще бъде и подготовката на община Царево за летния туристически сезон.

Целта на публичното обсъждане е да се вземе най-правилното решение при очертаване на общата рамка на новия бюджет и той да бъде максимално съобразен с финансовата криза. Политиката на общината е при вземането на такива важни за нейното развитие решения да е по-близо до хората и да се допитва до тяхното мнение. Проектобюджетът ще бъде публикуван в интернет -страницата на общината.

В новия бюджет ще бъдат заложени не повече от 15 млн. лв. За капиталови разходи се заделят 7 млн. лв, съобщи кметът Петко Арнаудов.

 



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Obsuzhdat-publichno-proektobyudzhetut-na-Carevo-75466
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.