Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Семинар за хора с увреждания се провежда в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:43 / 09.01.2009Коментари ()489
Днес тече втория ден на семинара за хора с увреждания по модул "Развитие на комуникационни умения", по програма ОПАК Експерти в действие, ОП "Административен капацитет". Той се провежда в зала "Нептун" на хотел Аква и ще завърши около 13 часа.

Семинарът е организиран от В.А.П.А. - Българско сдружение за личностна алтернатива, Клуб Инициативи и партньорства за хора с увреждания. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

В Бургас участниците са от различни сдружения и организации на хора с увреждания. Модератор е Светла Недева - Председател на УС на Център за социални и здравни грижи - Велико Търново.

"Нашата цел е да изградим реално действаща, ефективна, национална мрежа на организации и личности, които да защитят правата ни на нормални хора. И да се борим срещу дискриминацията на хора с увреждания, ако трябва и пред Европейските институции." - това твърдят участници в семинара от Националната мрежа на хора с увреждания. И още: "Съществуват неправителствени организации, които са записали в програмите и уставите си подобни цели, но освен да печелят пари по проекти и да ги харчат за себе си, не правят нищо за нас. Можем и сами да се оправяме...".


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Seminar-za-hora-s-uvrezhdaniya-se-provezhda-v-Burgas-72384
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.