Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Общинския съвет на БСП в Бургас от снощи е в предизборна ситуация
Автор: Екип Burgas24.bg 14:54 / 02.12.2008Коментари ()719
По време на второто заседание на новоизбрания общински съвет на БСП - Бургас, което се проведе в понеделник бе избрано и новото Изпълнително бюро на организацията.
В него влизат Стоян Колев, Георги Киров, д-р Красимира Каракашева, Петър Петров, Пеньо Костадинов, Тодор Ненов, д-р Боян Будаков, Алекси Калоянов и членове. На заседанието бяха избрани и 7 комисии и 10 съвета. Комисиите са съставени изключително на партиен принцип, докато в Съветите влизат освен членове и симпатизанти на "столетницата", така и безпартийни.

Според общинският председател Димитър Стоянов всички членове на Изпълнителното бюро са избрани по негово предложение след предварителниразговори с всеки един от тях.

След снощното заседание на Общинския съвет на БСП местната структура вече е в предизборна кампания. От сряда започва посещението на членовете на Изпълнителното бюро по партийните организации по места, като основната цел ще бъде да се избистрят проблемите на хората, които ще бъдат акценти в предизборната програма.

След Нова година, в началото на следващия месец ще бъдат представени и личностите за кандидат-народни представители. На следващо заседание на общинския съвет ще се търси и вариант за приемане на решение за провеждане на предварителни избори, на които да се даде вот на доверие на кандидат-депутатите.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obshtinskiya-suvet-na-BSP-v-Burgas-ot-snoshti-e-v-predizborna-situaciya-68319
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.