Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Членове на наркогрупировка сключиха споразумение с Прокуратурата
Автор: Екип Burgas24.bg 14:08 / 20.11.2008Коментари ()13197
© Burgas24.bg
Тримата подсъдими вървят към съдебната зала
Членовете на поредната наркогрупировка от Бургас сключиха споразумения с Прокуратурата и получиха наказания под предвидения в Закона минимум.

Състав на Бургаският окръжен съд с председател  Сотир Тодоров одобри споразуменията на членовете на групировката на Петър Биберов -Кюфтето.

Чавдар Кадеров получи присъда лишаване от свобода за срок от 1 г и 6 м, Николай Димитров - 2 г и 6 м , Веселин Бобчев- 2 г., Огнян Иванов де споразумя за затвор от 1 г и 6 м, Венцислав Петков-1 г и 8 м, Мартин Василев- 2 г и 4 м. Същата присъда получиха и Кирил Лютински и Николай Михов. С 1 г и половина се отърва Даниел Георгиев. Всички те се признаха за виновни за участие в групировка за разпространение на наркотици и се спорузямаха да получат наказание по чл.  321, ал. 3 от НК.

Споразумение с Прокуратурата не постигна лидера на групировката Петър Биберов-Кюфтето, с когото в момента се водят преговори. Същият не се признава за виновен. Споразумение на този етап са отказали още четирима участници от групировката.

14 души бяха задържани от т.нар. група на Кюфтето. 12 от тях са зад решетките, двама са с по-лека мярка за неотклонение.

Арестите бяха извършени тази година на 2 април.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Chlenove-na-narkogrupirovka-sklyuchiha-sporazumenie-s-Prokuraturata-66902
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.