Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Разбиха престъпна схема с луксозни автомобили в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 17:01 / 10.05.2016Коментари ()2478
© Burgas24.bg
В резултат на продължителните полицейски действия на служители от отдел "Криминална полиция" към ОДМВР - Бургас със съдействието на Специализираните полицейски сили е неутрализирана група, набавяща автомобили от висок клас - предмет на престъпление, с променени идентификационни номера, поставени от завода - производител и изготвяне на неистински чужди документи за собственост. Впоследствие автомобилите се регистрират в секторите "Пътна полиция" в страната, като част от тях са ползвани с чужди регистрационни табели.

На 09.05.т.г. около 14.00 ч. в района на пътен възел "Никола Петков" между комплекси "Зорница" и "Изгрев", полицейските служители задържали криминално проявения Х.Ж., 39-годишен от бургаския квартал "Сарафово". Малко преди това е задържан криминално проявения С.Р., 51-годишен от Бургас - на чиито фирми са регистрирани част от инкриминираните автомобили.

Иззети са два луксозни японски и един френски автомобила, легализирани по горепосочената престъпна схема, които са били подготвени за продажба в страната или чужбина.
Мъжете са задържани за срок до 24 часа, като по случая е образувано досъдебно производство.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Razbiha-prestupna-shema-s-luksozni-avtomobili-v-Burgas-639574
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.