Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Агенцията по заетостта разяснява за проекти за безвъзмездно финансиране
Автор: Екип Burgas24.bg 13:00 / 07.10.2008Коментари ()658
Агенцията по заетостта, в качеството си на Междинно звено по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси" чрез Дирекция "Регионална служба по заетостта" Бургас организира в Бургас "Информационен ден за разясняване на възможностите за кандидатстване чрез открита процедура - конкурентен подбор, с проекти по схемата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051PO001-2.1.02".

"Квалификационни услуги за заети лица" - Фаза 2,
Информационният ден ще се проведе от 10.00 ч. на 08 Октомври 2008 г. (сряда) в голямата Заседателна зала на 2-ри етаж в сградата на Областна администрация - гр. Бургас.

Лектори ще бъдат експерти от Междинното звено на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" - Агенция по заетостта, Дирекция „Европейски фондове и международни проекти".

На информационния ден потенциалните получатели на европейско финансиране - образователни институции/организации, работодатели, социално-икономически партньори, ще имат възможност детайлно да се запознаят с условията и начина на кандидатстване по схемата. Акцент ще бъде поставен и върху основните разлики между Първа и Втора фаза на Схемата за безвъзмездна помощ.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Agenciyata-po-zaetostta-razyasnyava-za-proekti-za-bezvuzmezdno-finansirane-61794
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.