Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Представят изградената социална инфраструктура на два Центъра за настаняване от семеен тип
Автор: Екип Burgas24.bg 16:17 / 20.01.2014Коментари ()1302
Приключва реализацията на Проект "Изграждане на центрове за настаняване от семеен тип на територията на община Бургас, в подкрепа на социалната интеграция на деца в риск", Договор за безвъзмездна финансова помощ BG161PO001/1.1-12/2011/036 с Управляващия орган на Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013.

По този повод ще се извърши представяне на изградената социална инфраструктура на два Центъра за настаняване от семеен тип /чрез приключващия проект по ОПРР/ и ще се оповести предстоящо стартиране на надграждащите дейности по друга оперативна програма - "Развитие на човешките ресурси", процедура "Да не изоставяме нито едно дете", Компонент 2, Разкриване на социални услуги в общността.

Събитието ще се проведе утре от 15.00 часа в кв. Ветрен.

В събитието ще участват кметът Димитър Николов, министърът на труда и социалната политика Хасан Адемов, неговият заместник Лазар Лазаров, областният управител на област Бургас, директори и управители на държавни и общински институции.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Predstavyat-izgradenata-socialna-infrastruktura-na-dva-Centura-za-nastanyavane-ot-semeen-tip-474644
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.