Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Новият терминал на бургаското летище посрещна първите си гости
Автор: Екип Burgas24.bg 15:55 / 29.12.2013Коментари ()1215
От днес летище Бургас ще обслужва всички пътници в новия пътнически Терминал 2. Новото и модерно съоръжение започна работа, като посрещна първите си гости с много подаръци.

158 пътници на авиокомпания S7 Airlines (Сибирски авиолинии) от московското летище Домодедово бяха приветствани в новия терминал от ръководството на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД. Розата - символ на Терминал 2, бе в основата на изненадите, подготвени за пристигащите и заминаващи на 29 декември пътници.
Летище Бургас посреща новата 2014 година с ново лице - модерно, приветливо и дружелюбно, с модерни системи за обслужване, отговарящи на високите европейски стандарти.

Проектиран от известни дизайнери и архитекти, новият пътнически терминал съчетава модерен интериор и неповторима ваканционна атмосфера, преплетени идейно със символа на българската роза. Обширни търговски площи с атрактивни магазини, кафенета и ресторанти допълват гостоприемната атмосфера в новата сграда.
Общата стойност на инвестицията за изграждането на терминала и свързаната с функционирането му инфраструктура е 80 млн. лв.

Това е най-голямата инвестиция, правена на летище Бургас през последните десетилетия. Новите пътнически терминали на летище Бургас и летище Варна донесоха приз на дружеството за "Най-голяма инвестиция в туризма 2013".



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Noviyat-terminal-na-burgaskoto-letishte-posreshtna-purvite-si-gosti-471365
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.