Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Утре ни чака дъжд
Автор: Екип Burgas24.bg 16:44 / 01.12.2013Коментари ()624
© Burgas24.bg
През следващото денонощие времето ще е облачно с валежи от дъжд, слаби в Северна и по-значителни в Южна България. Ще духа слаб до умерен вятър от запад и северозапад, който привечер ще се ориентира от север-североизток и в източните райони ще се усили. Към края на деня от север валежите ще започнат да спират, облачността да се разкъсва и намалява, най-късно в Югоизточна България. Минимални температури между минус 1° и 4°, максимални - между 3° и 8°, в югозападните райони до 10°, съобщават от НИМХ-БАН.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще остане по-високо от средното за месеца.

По Черноморието ще бъде облачно с валежи от дъжд, по-значителни по Южното крайбрежие. Преди обяд със слаб до умерен северозападен вятър, който привечер ще се ориентира от север и ще се усили. Максималните температури ще са от 5° в северните до 7° в южните райони. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето е 2-3 бала.

Над планините ще бъде облачно. Ще вали дъжд, а над 1800 метра - сняг. Към края на деня валежите ще спрат и облачността ще започне да се разкъсва, най-късно в Родопите и Странджа. Преди обяд вятърът ще е до умерен от запад-югозапад, а след обяд ще се ориентира от север и ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около 0°.



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Utre-ni-chaka-duzhd-466987
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.