Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Миленита идва в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:04 / 16.11.2013Коментари ()768
©
След като бе отличена с цели две награди "Jameson Златна бленда" за филмовата си роля на Ади в сериала "Под прикритие", Миленита рязко се завръща към музикалното си амплоа и бърза да зарадва феновете си в Бургас с гостуване в бар "Без име" днес.

Както винаги, талантливата изпълнителка ще излезе на сцената в Бургас в свежата компания на младите, симпатични и изключително добри музиканти Funky Miracle. Заедно тази година те покориха морската фестивална сцена на Spirit of Burgas, подгряха многохилядната публика на Ману Чао и разтанцуваха Люксембург при неотдавнашното си гостуване на филмовия фестивал CinEast в херцогството.

По време на отсъствието си от България Миленита получи изключителна сериозна подкрепа от огромната си фенска маса при онлайн гласуването за 3-те категории, в които бе номинирана в първото издание на конкурса за български телевизионни и кинопродукции "Jameson Златна бленда".

Освен на публиката, Миленита безапелационно спечели симпатиите и на журито и логично грабна цели две статуетки: "Най-гореща двойка" със Захари Бахаров в ролята на Иво и "Най-грабваща история" за драматичната любов между Ади и Косъма (Александър Сано).


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Milenita-idva-v-Burgas-464471
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.