Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дъжд и гръмотевици довечера, утре - слънце
Автор: Екип Burgas24.bg 17:13 / 06.11.2013Коментари ()778
© Bulfoto
През нощта, по преминаващия студен атмосферен фронт, на много места от запад на изток ще има валежи, в отделни райони интензивни и с гръмотевици. Вятърът в цялата страна ще се ориентира от запад-северозапад - умерен и до сутринта валежите ще спрат, а облачността от северозапад ще се разкъса и намалее. Минималните температури ще са между 7° и 12°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН. 

През деня над цялата страна ще се установи слънчево време, но ще бъде по-хладно спрямо днес. Умереният вятър от запад-северозапад ще отслабне, а до вечерта на много места и ще стихне. Максималните температури ще са предимно между 14° и 19°. 

По Черноморието ще бъде слънчево. Само по северното крайбрежие в сутрешните часове все още ще има разкъсана облачност, която бързо ще намалее. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, който до вечерта ще стихне. Максимални температури - между 15° и 17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала с тенденция на отслабване. Температурата на морската вода е 15°-16°.

През деня над планините ще бъде слънчево, но ветровито. Ще духа силен северозападен, по-билата и бурен северен вятър, с тенденция на отслабване. Максималната температура на височина 1200 метра 11°, на 2000 метра - около 5°.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Duzhd-i-grumotevici-dovechera-utre-slunce-462864
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.