Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Най-страшната стая изградиха в мол Галерия Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 13:51 / 31.10.2013Коментари ()1198
©
Зли духове и демони от отвъдното, светещи в тъмното очи, поредица от смразяващи кръвта шумове - опасността дебне от всеки ъгъл. Изпълзяващо от гроба зомби предупреждава какво следва още на входа на страшната стая в мол Галерия Бургас. Но и най-развихреното въображение се оказва неподготвено за истинския ужас, който предстои.

Попаднеш ли веднъж в клопката на тази стая, няма връщане назад. А тя е обитавана от наистина зли същества. Вампири едва устояват на жаждата си и желаят единствено да вземат нечий живот. Зомбита протягат зловещи ръце в тъмнината. Всяващи страх мистериозни и свръхестествени твари очакват поредната си жертва. Ако я пропуснат, няма как клетият посетител да не попадне в лабораторията на професора - садист, който си играе със живота и смъртта.

Ужасът е навсякъде. Светлинните и шумовите ефекти са непредсказуеми. Няма по-страшна стая от тази. Изградена е на втория етаж в мол Галерия Бургас специално за Хелоуин, но ще остане да плаши чак до 20 ноември. Входът е свободен за всеки, който има куража да я посети.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nai-strashnata-staya-izgradiha-v-mol-Galeriya-Burgas-461856
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.