Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Среща по програма "Еразъм" в БСУ днес
Автор: Екип Burgas24.bg 07:10 / 15.10.2013Коментари ()672
© Burgas24.bg
Днес Отделът по международно сътрудничество към БСУ организира информационна среща, относно възможностите, които предоставя секторна програма "ЕРАЗЪМ", за мобилност на студенти и преподаватели в Европа.

Бургаският свободен университет работи по програма "Еразъм" от 2000-та година. Има подписани договори и изпраща студенти и преподаватели в над 20 университета от: Португалия; Шотландия; Полша; Германия; Испания; Франция; Гърция и др. Студентите от БСУ, завършили първата година от следването си, могат да осъществят период на обучение между 3 и 12 месеца в друга европейска държава. Желаещите преминават през вътрешна селекция в БСУ.

Студентската мобилност с цел обучение по програма "Еразъм" осигурява финансиране на периода на мобилността, освобождаване от академични такси в приемащия университет, интензивни езикови курсове, академично признаване на резултатите от обучението по време на Еразъм мобилността.

За настоящата учебна година Бургаският свободен университет има подписани договори за студентска мобилност с над 20 университета от Европа, между които: Университетът на Барселона, Испания; Университетът на Западна Шотландия, Пейсли, Великобритания, Университетът по икономика и мениджмънт, Пра га, Чехия, Политехническият институт в Бежа, Португалия, Университетът Дуисбург-Есен, Германия, Варшавската академия по мениджмънт, Полша и др.

Проявата е насрочена за 13 часа в зала 208 на БСУ.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Sreshta-po-programa-Erazum-v-BSU-dnes-458992
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.