Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургазлия "постави" бомба във влака Бургас-София, удари и началника на композицията
Автор: Екип Burgas24.bg 11:48 / 10.10.2013Коментари ()3799
© Bulfoto
Снимка Архив
На 08.10., около 23.20 ч. в «Транспортна полиция» - Бургас, е получено съобщение от 31-годишна жена - началник на влака, пътуващ от Бургас за София, за това че във влака непознат мъж безпричинно й нанесъл няколко удара.

Според думите на жената, в купето, където пребивавала, влязъл непознат мъж, който заявил че във влака има терористи и поставена бомба. Жената се опитала да го успокои, но непознатия се нахвърлил отгоре й с плесници. На жп гара Карнобат мъжът е задържан от полицейските служители, като е установено, че това е: 41-годишния А.А. от Бургас. Малко преди задържането си А.А. се обадил на тел. 112 и подал сигнал за поставено взривно устройство във влака, с който се придвижвал, поради което на жп гара Сливен влака е спрян и е извършена щателна проверка за съмнителни вещи или предмети. Такива не са открити и след близо едночасово закъснение влака продължил към София.

Бургазлията е задържан за срок до 24 часа в Районно управление «Полиция» - Карнобат, като по случая е образувано бързо производство за нанасяне на лека телесна повреда и невярно телефонно повикване.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazliya-postavi-bomba-vuv-vlaka-Burgas-Sofiya-udari-i-nachalnika-na-kompoziciyata-458325
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.