Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Читател: Тирове блокират паркинг на блок в "Братя Миладинови" и създават предпоставки за катастрофи
Автор: Екип Burgas24.bg 15:27 / 08.10.2013Коментари ()2005
Бургазлия сигнализира в редакцията на Burgas24.bg за тирове, блокиращи паркинг на блок в "Братя Миладинови". Ето какво ни пише читателят:

"Реших да се обърна към вас за съдействие и разгласяване на случая с непрекъснатото зареждане на склад "Фаркол" от тирове, които влизат в жилищен комплекс "Бр.Миладинови" и блокират паркинга на блока, и създават предпоставки за ПТП. Многократно сме уведомявали за проблема на тел. 112, както и дежурните по РПУ и Община Бургас, но до момента няма взети мерки и товаро-разтоварните дейности на паркинга на блока продължават и напрактика паркинга се е превърнал в рампа за товарене и разтоварване. Изтърпяхме това, че направиха подход през паркинга и част от зелена площ, като премахнаха и новопосадени дръвчета, но проблема с тировете премина всички граници. В прикачените файлове има снимки, на които се вижда описаното по горе, като това са само част от многото пъти в които това се случва. Надявам се чрез вас да се даде гласност на случващото се и да се задвижат компетентните институции."


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Chitatel-Tirove-blokirat-parking-na-blok-v-Bratya-Miladinovi-i-suzdavat-predpostavki-za-katastrofi-457978
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.