Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Над 500 билета са продадени за месец от пускането на атракционния автобус в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:25 / 09.09.2013Коментари ()1397
©
526 билета са продадени за месец от пускането на атракционния автобус на Бургас, съобщи инж. Петко Драгнев, директор на общинското предприятие "Бургасбус". Автобусът бе пуснат в началото на август и днес преустанови всекидневния си маршрут, който обхващаше интересните забележителности и природните дадености в Бургас. 10-15 души средно на ден са се възползвали от туристическата услуга за този период, обясни инж. Драгнев.

От днес автобусът ще може да се използва след предварителна заявка, най-вече от туроператорски фирми, като връзката става чрез Туристическия информационен център или на диспечерските телефони на общинския превозвач.

Първоначално цената на билета бе 2 лв., но сега е един лев във всяка посока, разясни инж. Драгнев. Атрактивното возило е с демонтирани стъкла, за да бъде пътуването през лятото по-удобно и приятно. Възобновяването на ежедневния маршрут на автобуса ще бъде най-вероятно през май месец следващата година.

Първоначалната спирка бе Автогара "Юг", а основните спирки - Морското казино, Фестивала на пясъчните фигури, Южно Атанасовско езеро и обратно.

Обмисля се да се работи по-активно с туроператорските фирми, които да промотират атрактивната туристическа услуга на Бургас.

Източник: Радио "Фокус"



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nad-500-bileta-sa-prodadeni-za-mesec-ot-puskaneto-na-atrakcionniya-avtobus-v-Burgas-452866
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.