Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Младежи крадат автомобили в "Долно Езерово"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:17 / 29.08.2013Коментари ()581
Вчера, във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас, е получено съобщение от 37-годишна жена от кв. «Долно Езерово», за това че около 07.30 ч. на същата дата установила, че противозаконно е отнет личния й лек автомобил «Рено Клио», с бургаска регистрация.

В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието - това е 16-годишния П.М. от същия квартал. Отнетият автомобил е намерен и върнат на собственичката. С протокол е иззето компакт-дисково устройство, което се намирало в автомобила.

Констатирано е, че П.М. в съучастие с Н.И., 20-годишен от кв. «Долно Езерово» са извършители и второ противозаконно отнемане на л.а. «Фолксваген Пасат», осъществено от ул. «Захари Зограф» в квартала. Установено е, че П.М. е извършител и на кражба на компакт-дисково устройство от л.а. «Хюндай», с ямблоска регистрация, паркиран в кв. «Долно Езерово» пред бл. 5. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Mladezhi-kradat-avtomobili-v-Dolno-Ezerovo-451039
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.