Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаската болница остана без изпълнителен директор
Автор: Екип Burgas24.bg 12:43 / 31.07.2013Коментари ()3923
©
Бургаската многопрофилна болница остана без изпълнителен директор, след като тази сутрин д-р Георги Матев е подал оставка.

Заедно с директора молба е депозирал и Борда на директорите. Дали обаче оставките са приети в Здравното министерство все още не е ясно, научи Burgas24.bg.

Като мотиви в молбата си за освобождаване от поста д-р Матев е посочил лични причини". Временно управлението на най-голямото лечебно заведения в ЮИ България се поема от заместник директора д-р Бойко Миразчийски.

Към момента няколко са спряганите имена за нов директор на МБАЛ Бургас. Сред тях на д-р Красимира Каракашева, която е член на БСП, д-р Бойко Миразчийски, д-р Чанков Мирчев -директор на Транспортна болница-Бургас. Кой обаче ще поеме ръководството ще стане ясно, след като бъдат приети подадените днес оставки и се свика Общо събрание.

До сътресения в работата на болницата не се очаква да се стигне, тъй като д-р Миразчийски има достатъчно опит в управлението на лечебното заведение.Той бе заместник на д-р Матев през последните 3 години на управление.

Това е втората рокада през настоящата седмица на ръководители на структури в Бургас. Преди дни рокада имаше и в пристанище Бургас



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaskata-bolnica-ostana-bez-izpulnitelen-direktor-446002
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.