Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Водеща руска компания открива производство в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 11:36 / 19.07.2013Коментари ()2614
©
Руската компания "МЗКРС Шовные материалы" потвърди откриването на производство в Бургас. Вече са изготвени работните проекти за преустройство на избраното от фирмата помещение. Започва набирането на екип от бургаски специалисти, които ще бъдат обучавани в спецификата на високотехнологичното производство на компанията. Вече е публикувана и първата обява, която е за най-важната позиция - тази на управителя. Можете да я прочетете тук: http://www.burgas.bg/index.php/bg/notice/details/61/15857

Всичко започна с едно писмо за инвестиционно намерение, последвано от светкавична реакция на Община Бургас. Кметът Димитър Николов покани мениджърите на руската компания тук и се срещна с тях в началото на юни. Оттогава те срещат пълно съдействие от администрацията и проектът се движи бързо.

"МЗКРС Шовные материалы" е основана през 2000 година в Москва и за първи път изнася свое производство извън Русия. Компанията изработва класически и иновационни материали за операции в общата хирургия, микрохирургията, сърдечно-съдовата хирургия и офталмологията.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Vodeshta-ruska-kompaniya-otkriva-proizvodstvo-v-Burgas-443998
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.