Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Лайфстайл център СТРАНД отвори врати в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:50 / 11.07.2013Коментари ()2101
Хиляди жители и гости на Бургас станаха свидетели на дългоочакваното събитие откриването на първия по рода си у нас лайфстайл център Странд. Въпреки, че голяма част от магазините все още не са отворили и в тях текат последни приготовления клиентите имат възможността да пазаруват в OVS, Celio, Mexx, , Mustang, Levis, MatStar. Първите посетители се радваха на ваучери за намаление в повечето от магазините за дрехи и в много от ресторантите. За първите 100 клиента, които вече бяха пазарували имаше и тениски с логото на Странд.

Част от магазините ще отворят утре - M&Co , английската марка ,която ще открие втория си магазин у нас, а други ще запазят изненадите си чак за есента.

В първия работен ден промоциите бяха много за радост на млади и не чак толкова млади.Едно от кафенетата в центъра посрещаше клиентите си с безплатно кафе и минерална вода, а най-щастливи бяха учениците, които се редиха на дълга опашка, за да се насладят на безплатната прожекция на 6D киното.

От мениджърския екип на лайфстайл център Странд обясниха, че ще изненадват поетапно жителите и гостите на града. Така например през почивните дни се очаква врати да отвори детския център, след него ще отварят поетапно ресторантите и кинозалите, които се довършват.

Сред атракциите са закрито футболно игрище, светещ голф, Танцова школа, зала за видеоигри, площ за графити на паркинга.

От екипа на Странд припомниха, че тържествено освещаване на центъра е предвидено на 26 юли.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Laifstail-centur-STRAND-otvori-vrati-v-Burgas-442678
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.