Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Короноваха новата Мис Несебър
Автор: Екип Burgas24.bg 14:36 / 03.07.2013Коментари ()1928
След продължителен спор заради много високото равнище на всички участнички журито, начело с Антония Петрова и проф. Атанас Семов от СУ короноваха новата Мис Несебър. Победителка стана Яна Неделчева, на 19 години. Тя впечатли всички с естественото си излъчване и лъчезарна усмивка.

Несебърското барби Ивелина Прунова връчи лентата на втората подгласничка - Неделина Маргенова, третата - Денис Хаджиева бе наградена от Мис и Мисис България Галена Димова.

Момичетата дефилираха със спортно елегантни тоалети, бански и официални тоалети. Най-забавен беше тура със задаване на въпроси към участничките - Антония Петрова ги подхвана с въпрос на кой известен автор е цитата "Красотата ще спаси света", кандидатът за президент и директор на Института по Европейско право проф. Атанас Семов не можа да избяга от стила си и попита коя държава в никакъв случай не бива да влиза в ЕС и защо протестират хората в София, а веднага след това Ивелина Прунова върна темата на това "колко трябва да е гръдната обиколка на една плейбойка"... Галена Димова искаше да узнае "външната или вътрешната красота е по-важна", а специалният гост от Ница проф. Жоел Ридо накара кандидатките да говорят на френски, като момичетата му отговориха с "je t'aime" (обичам те).

Водещи на конкурса бяха журналистката Нина Никол и колегата й по Европейско право Борислав Хлебаров.
Участничките си тръгнаха с много подаръци, вечеря и уикенд в луксозен хотел на морето, както и разходка с яхта.

Публиката не можа да скрие одобрението си за избора на журито и очаква забележителен успех на победителката в конкурса "Мис България".



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Koronovaha-novata-Mis-Nesebur-441240
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.