Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Читател: Вече втора седмица EVN руши и копае из Бургас в разгара на сезона
Автор: Екип Burgas24.bg 10:42 / 26.06.2013Коментари ()2639
© Burgas24.bg
С редакцията на Burgas24.bg се свърза наш читател, който изрази своето недоволство от продължаващите своеволия на скандалното електроразпределително дружество EVN. Ето какво ни сподели той:

Пиша Ви във връзка с поредния тормоз, на който сме изложени - гр. Бургас, ул.Ал. Батенберг. От две седмици EVN режат асвалт, затвориха всички улици и разкопаха всички тротоари. Искам чрез Вас да разберем три неща:

1. Как EVN е получило строително разрешение за извършване на монтажни строителни работи, при условие че има действаща забрана за подобни в летния сезон. Те не ремонтират старо трасе а полагат нов кабел?

2. Кой е поредния мастит бизнесмен в чиято услуга се е поставил монополиста EVN - вече две седмици не можем излезем и да се приберем по домовете си по нормален начин?

3. Как така Общинска полиция не се само сезира нито везднъж за шума, който се вдига дари и след обяд?

Проблемът ни е следния - тротоарите са разкопани и количките, а и пешеходците се надбягват с автомобилите вече втора седмица. Без предупреждение, без осигуряване на безопасна зона за пешеходци - синята зона поне да би премахната или забранена за спиране. Постояното рязане на асвалт по всяко време на деня, както и шумно подпиращите се на кирките мургави работници, които уринират по ъглите прави картинката просто прекрасна.

Моля да бъда извинен за острия език на проблема ни е следния - ако става въпрос за тези две седмици добре. Тези мащабни ремонти обикновенно означават някой нов атракцион отново в най-тихата част на Бургас, и много
© Burgas24.bg
безсъни часове. След само два месеца идва следващия пътуващ цирк - Спирит оф Бургас и отново ще ни се налага да търпим пияни и уриниращи под прозорците ни младежи. Отново ще ни се налага да се обяснявам и легитимирам на знайни и незнайни охранители, къде живея, защо живея тук и т.н.


Да не говорим за шума от доставката на оборудването и самия 3 дневен грохот от самото мероприятие. И след това още 1 седмица изнасяне + 1 седмица поне почистване лятото ни се превръща в един безкраен тормоз. Помогнете ни да разберем за чии финансови интереси пречупи гръб Общината този път, и ако това е поредното увеселително заведение да хвърлим малко светлина върху организаторите - даже незнаем към кого да адресираме жалбите си, а че нямат право да строят в активния туристически сезон това е повече от ясно!



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Chitatel-Veche-vtora-sedmica-EVN-rushi-i-kopae-iz-Burgas-v-razgara-na-sezona-439979
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.