Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Тази сряда “Горещ пясък" ще представи най-доброто от АВВА
Автор: Екип Burgas24.bg 16:47 / 24.06.2013Коментари ()685
На 26 юни от 18.30 часа в зала Петя Дубарова /Културен център Морско казино/ за пореден път група "Горещ пясък" ще провокира своите почитатели с талант и музикално лятно настроение. Бургаската банда ще свири отново за своите фенове, като този път концертът ще е посветен на творчеството на шведската група ABBA. Едни от най-известните им парчета ще потопят публиката в ретро стила на седемдесетте. Интерактивният проект дава възможност на феновете да се насладят на музикалната програма, но и да обменят опит и идеи с талантливите музиканти от "Горещ пясък".

Целта на срещите в рамките на проект "Акустично" е наред с приятното и различно преживяване за изпълнителите и публиката, да се обменят идеи, знания, опит между хора, обединени от любовта си към музиката, а защо не и да се постави начало на нови бъдещи проекти.
"Акустично с Горещ пясък" се провежда всяка последна седмица от месеца в продължение на цяла година, а входът е свободен.

Проектът се организира по инициатива на "Горещ пясък" и Община Бургас в подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019 г.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Tazi-sryada-Goresht-pyasuk-shte-predstavi-nai-dobroto-ot-AVVA-439664
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.