Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
В БСУ дискутираха ролята на жените в бизнеса
Автор: Екип Burgas24.bg 11:48 / 21.06.2013Коментари ()680
©
Бивши и настоящи студенти от
Бургаски свободен университет:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Корпоративна лоялност, умение да се балансира в динамичната бизнес среда и воденето на успешни преговори са част от предимствата, които правят жените по-добри мениджъри от мъжете. Върху тези предимства акцентира Симона Първанова, мениджър на един от моловете в Бургас, в международната конференция за жените и бизнеса от балканските страни.

Бизнес дами и университетски преподаватели от осем държави взеха участие във форума "Жените в сектора на услугите", който се проведе в Бургаския свободен университет.

"Радвам се, че International Women and Business Group избраха БСУ за домакин на четвъртото издание на Конференцията.". С тези думи, доц. д-р Милен Балтов, зам.-ректор по УД на БСУ, откри събитието.

Участниците дискутираха въпроси, свързани с ролята на жените в бизнес управлението, предприемачеството и в областта на висшето образование.

"Целта на конференцията е да се провежда в различни балкански страни, където да се говори за проблемите на жените в бизнеса, техните права и трудната им реализация в корпоративния мъжки свят", каза проф. д-р Къймет Чалъюрт от Тракийския университет в Одрин.

Предишните издания International Women and Business Group провежда в Македония, Турция и Босна и Херцеговина, а следващото - 5-то ще се проведе в Белград, Сърбия. Домакин ще е Университетът АЛФА.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/V-BSU-diskutiraha-rolyata-na-zhenite-v-biznesa-439113
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.