Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Областният опитва да отвори администрацията към гражданите
Автор: Екип Burgas24.bg 14:29 / 04.06.2013Коментари ()734
Въведена е нова деловодна система, което значително оптимизира сроковете в работния процес и дава възможност за електронна комуникация между отделите в Областна администрация. Привлечени са много млади хора, дори и в настоящия момент по различни програми за младежка заетост в Областна администрация работят близо 10 души. Това съобщи областният на днешната среща, в която се отчете за свършеното през последните 4 години.

Приемния ден на областния и заместниците от веднъж месечно става всяка седмица, за да се осигури възможност повече граждани да споделят проблемите си. Този подход е една от първите крачки за отваряне на администрацията, защото на фона на многобройните проблеми на гражданите - веднъж месечно се струва крайно недостатъчно на областния управител. Последният доклад от проверката на Министерски съвет поставя на Областна администрация Бургас най-високата възможна оценка.

От 1999 година до 2009 има издадени около 4000 акта за държавна собственост, за 4 години броят им се е увеличил с 2065, което гарантира защитаване на държавния интерес.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Oblastniyat-opitva-da-otvori-administraciyata-kum-grazhdanite-436026
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.