Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Нов общински съветник положи клетва
Автор: Екип Burgas24.bg 10:58 / 28.05.2013Коментари ()747
©
Снимка Архив
Нестор Христов влезе в групата на ГЕРБ на мястото на Снежина Маджарова в Бургаския общински съвет. Днес той положи клетва. Припомняме, че Маджарова бе избрана за народен представител и Общинската избирателна комисия прекрати правата й на общински съветник.

Заседанието на местния парламент, което започна преди минути води Костантин Луков, който представи проекта за дневен ред. В него са постъпили три допълнителни докладни от кмета Димитър Николов.

Той помоли една от допълнително внесените докладни за купуване на имот в к-с "Меден рудник" за изграждане на вътрешноградската магистрала в комплекса, да се гледа днес. По думите на кмета, проектът за Интегриран градски транспорт не трябва да се бави още. След 1-2 дни се очаква новият министър на Регионалното министерство да заеме поста, което да доведе до забавяне.

Според кмета, през лятото трябва да приключат процедурите и да започне изграждането на тази магистрала, която разделя комплекса на две части. Съветниците гласуваха и приеха тази точка да се гледа в дневния ред.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nov-obshtinski-suvetnik-polozhi-kletva-434748
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.