Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пробват да завършат Мостика предсрочно, всичко върви по график
Автор: Екип Burgas24.bg 17:36 / 21.05.2013Коментари ()4271
© Bulfoto
Реконструкцията на Мостика върви по график, ще бъде спазен срокът на изпълнение, това сподели за Burgas24.bg главният архитект на Бургас Веселина Илиева.

"В момента това което се изпълнява е съобразено с всички технологични изисквания. Надяваме се до месец да започне изпълнението на настилките като приключат дейностите по укрепване на конструкцията. На този етап е изпълнено стълбището към пристана и настилката на пристана, започват действията по възстановяване на кулата, по възстановяване на плочите и стълбата на кулата. Изпълнява се тръбната мрежа по видеонаблюдението и осветлението, изпълнена е стоманобетонната настилка, която е подготвена за завършващите плочи в предмостовото пространство. Когато приключим и с монтажа и на конзолите, който предстои, започваме изпълнението на плочите за завършващата настилка и монтажа на дървената ръкохватка на парапета, който е вече ремонтиран", каза Илиева.

"В проекта има асансьор, който в момента се подготвя от произв
АНКЕТА:
Смятате ли, че Мостикът ще бъде завършен предсрочно?

Да, напълно съм убеден
Може би ще успеят
Не, в никакъв случай

одителя, когато дойде момента за монтаж, той ще бъде монтиран заедно с изпълнените инсталации до него. Опитваме се да съкратим срока на изпълнителя до разгара на летния сезон, времето в момента позволява работа с по-бързи темпове, така че правим всичко възможно да приключим по-рано. Имаше период с лоши атмосферни условия и нямаше как да се работи, но изпълнителя това го беше отчел и работеше в цеховете елементите, които да бъдат монтирани на моста.", завърши главният архитект на община Бургас.




Още по темата: общо новини по темата: 18
18.03.2014 »
14.03.2014 »
30.01.2014 »
09.01.2014 »
21.10.2013 »
17.10.2013 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Probvat-da-zavurshat-Mostika-predsrochno-vsichko-vurvi-po-grafik-433748
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.