Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Председателят на австрийския Съюз на пенсионерите пристига в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 13:46 / 21.05.2013Коментари ()1043
В Бургас пристига председателят на австрийския Съюз на пенсионерите д-р Карл Блеха. Д-р Карл Блеха е бивш вътрешен министър на Австрия - от 1983 г. до 1990 г. Той е дългогодишен президент на Австрийско-българското дружество във Виена. През 2004 г. е удостоен с орден "Мадарски конник" първа степен за активната дейност и използване на цялото му обществено влияние за популяризиране успехите на България.

Пред вас той ще сподели впечатленията си от организацията по посрещането и обслужването на близо 7500 австрийски туристи в Слънчев бряг, ще даде препоръки за посрещането на сънародниците си през следващата година. Какви са ползите на България и Слънчев бряг от този договор, може ли българският туризъм да очаква нови договорености с Австрия, ще са сред дискутираните на срещата теми.

През месец април Съюзът на пенсионерите в Австрия обяви кампания за набиране на средства в помощ на Националното училище за фолклорни изкуства "Филип Кутев" в Котел.

Пресконференцията ще се проведе на 23 май от 14 часа в ресторант "Каза Вино", на ул. "Шейново" 32 /зад Бургаската опера/.

На срещата ще присъстват: Н Пр. Герхард Райвегер - посланик на Република Австрия у нас, г-н Карл Блеха - председател на Съюза на пенсионерите в Австрия, г-н Ото Спел - управител на австрийската туроператорска фирма "Сениорен Райзен", г-н Калин Сутев - управител на "БТС - Бългериън Турист Сървисиз" ООД, Мариела Байкова- зам.-кмет на община Котел и Мария Градешлиева - директор на Националното училище за фолклорни изкуства "Филип Кутев".



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Predsedatelyat-na-avstriiskiya-Suyuz-na-pensionerite-pristiga-v-Burgas-433674
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.