Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Безплатни урологични прегледи в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 10:01 / 10.05.2013Коментари ()968
Месец на безплатните урологични прегледи обявиха от МЦ "Света София" - Бургас. Здравното заведение ще диагностицира заболяванията на пациенти, без това да им коства нито лев до края на май. Освен консултация със специалист уролог, прегледите ще включват и ехография на бъбреци, пикочен мехур и/или простата.

Урологът д-р Валентин Стоев, който наскоро се завърна от обучение по лапароскопска хирургия в Делхи, Индия и колегата му д-р Станко Кънчев, ще извършват безплатните прегледи след предварително записване на тел: 056/845081 или на място в клиниката.

"В урологичното отделение на МБАЛ "Дева Мария" разполагаме с модерна лапароскопска апаратура, с която могат да се извършват сложни операционни интервенции. Лапароскопските урологични операции нямат особени традиции в България, ако някъде се правят, то това е изолирано. В света активно се работи от ‘90-та година насам. Този метод е изключително щадящ за пациента, поради това, че му се спестяват в огромна степен болката в следоперативния период. За сравнение след радикална простатектомия (премахване на простатата при рак) възстановителния период след отворена интервенция продължава повече от месец, докато чрез лапараскопските методи, пациентът е на крака на следващия ден, като се изписва до 48 часа" коментира д-р Валентин Стоев.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Bezplatni-urologichni-pregledi-v-Burgas-431606
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.