Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Турнирът по футбол за Купата на Кмета в Ахтопол се проведе на ново футболно игрище
Автор: Екип Burgas24.bg 17:09 / 03.05.2013Коментари ()845
©
Вторият турнир по мини-футбол за Купата на Кмета - Ахтопол 2013 се проведе на напълно ново футболно игрище. Откриването на игрището се състоя на 2 май от 18:00 часа, на което присъстваха кмета на гр.Ахтопол Атанас Желязков, зам.кмета на Община Царево Васил Каридков, кметове по населени места, общински съветници, гости и много зрители. Модерното мини-футболно игрище отговаря на всички съвременни условия. То е с размери 20 на 40 м. и височина 6 м., изкуствено тревно покритие от нов тип, осветление и е напълно готово да посрещне всички желаещи да спортуват или просто да станат зрители на футболните срещи.

Турнира за Купата на Кмета започна със отборите на децата. Срещите се проведоха в две полувремена от по 15 минути. На заслуженото първо място при децата се класира отбора на "Дражетата" от гр.Ахтопол. На второ се класира отбора на Царево, а на трето - отбор "Василико" също от гр.Царево. Всички деца участвали в турнира получиха лично от Кмета на гр.Ахтопол Атанас Желязков подарък футболна топка и грамота.

При мъжете се изиграха 2 срещи - "No Name" от гр.Ахтопол завършиха наравно със отбора на "Ветераните" от гр.Царево - 5:5 и след изпълнение на дузпи победител стана отбора на Царево. Втората среща бе между "Непобедимите" от Ахтопол, които загубиха с 5:0 от отбора "Царево" от гр.Царево. Срещите продължават и днес, като финала при мъжете е от 20:00 часа.



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Turnirut-po-futbol-za-Kupata-na-Kmeta-v-Ahtopol-se-provede-na-novo-futbolno-igrishte-430634
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.