Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Танцова формация "Петлите" кани деца и младежи на кастинг
Автор: Екип Burgas24.bg 17:36 / 28.03.2013Коментари ()658
©
Танцова формация "Петлите" провежда в събота, 30 март, кастинг за най- новия си проект - мюзикъла "Пеем и танцуваме, за да не плачем". Прослушването ще се проведе от 11 часа в Младежки културен център - гр. Бургас.

Участие в него могат да взeмат деца и младежи- момичета и момчета на възраст от 8 до 20 години.Търсят се общо 40 кандидати за слава.

Мюзикълът "Пеем и танцуваме, за да не плачем" е съвместна идея на художествения ръководител на "Петлите" - Георги Димитров, режисьора и сценариста Симеон Димитров и хореографа Петя Стойкова. Подобен спектакъл се реализира за първи път в България и има за цел да разкаже историята на едно дете от дом за сираци - как протича неговия живот и с какви трудности и препятствия се преборва.

Пътят на "петлетата" започва от "представленията" в коридора на дома "Коджакафалията" през 2006 година, за да стигне последните две лета до съвместни представление с трупата на Нешка Робева. Амбициозните млади актьори изправят на крака 2000 зрители в Летния театър. Към трупата сираци се присъединяват деца от семейства и заедно танцуват на сцени в страната на две поредни национални турнета.

Уникалният за страната ни социален проект се случва с подкрепата на всички медии в Бургас, Община Бургас и много спомоществователи.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Tancova-formaciya-Petlite-kani-deca-i-mladezhi-na-kasting-424115
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.