Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Оригинален детски празник в ЦДГ "Златното ключе", посветен на Тодоровден
Автор: Екип Burgas24.bg 15:51 / 21.03.2013Коментари ()861
©
Оригинален детски празник, посветен на Тодоровден се проведе днес в ЦДГ «Златното ключе» с Директор - Марияна Бойчева. В тържеството се включиха малчугани на възраст от 3 до 6 години. Батковците и какичките от група «Лъвче» демонстрираха уменията си, яздейки ръчно направени коне, а останалите деца припяваха традиционни народни песни под акомпанимента на музикалния ръководител Мария Червенкова.

Гост на проявата бе инспекторът по превенция от ОДМВР - Бургас - Цветелина Рандева, която години наред осъществява превантивни полицейски занимания с възпитаниците на ЦДГ «Златното ключе». След договорка с Директорът на детската градина - Марияна Байчева, в края на май на територията на детското заведение ще гостува известния от телевизионния екран полицейски служител от «Пътна полиция» - главен инпектор Красимир Костов.

«Гласът на КАТ» ще проведе тематична викторина и спортни състезания за малчуганите от ЦДГ «Златното ключе», като ще подари на подрастващите от популярните си шаржове, посветени на «Пътната безопасност».


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Originalen-detski-praznik-v-CDG-Zlatnoto-klyuche-posveten-na-Todorovden-422791
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.