Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Хванаха "Кучката", откраднала парите на бургазлия
Автор: Екип Burgas24.bg 11:43 / 08.03.2013Коментари ()1149
В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас по отношение извършената измама за сумата от 300 лв., осъществена на 05.03.т.г. спрямо 31-годишен бургазлия в района пред бл. 245 в к-с «Меден Рудник», са установени извършителите на деянието. Това са: 26-годишния М.М. и 23-годишната К.Я., и двамата от Бургас.

Припомняме, че часове по-рано бургазлията посредством интернет-сайта «Ало, БГ» - графа «Компаньонки», се запознал с момиче, представило се за елитна платена компаньонка с псевдоним «Кучката», която му определила среща в междублоковото пространство на бл. 443 и бл. 245 в к-с «Меден Рудник». При пристигането на уговореното място 31-годишния мъж видял че, от входа на бл. 245 излязли момиче и мъж, като мъжа му заявил че секс-услугите се заплащат предварително и сумата е в размер на 300 лв. Младият мъж дал парите, а момичето и придружителя й се върнали обратно във входа и повече не се появили.

По случая са извършени множество процесуални действия с цел документиране и доказване съпричастността на М.М. и К.Я. към извършеното деяние. М.М. е задържан със заповед за срок от 24 часа, като работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Hvanaha-Kuchkata-otkradnala-parite-na-burgazliya-420322
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.