Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургаски младежи се запознаха с новите мобилни услуги
Автор: Екип Burgas24.bg 10:41 / 25.02.2013Коментари ()696
©
Младежи от Бургас участваха в семинар за новите технологии при мобилните приложения и мобилния уеб сайт. Организатор на мероприятието беше Сдружение "Младежки Глас" - България, финансирано от проекта МИКЦ - Бургас "Гласът на младите" по Националната програма за младежта към НЦЕМПИ.

Мобилните приложения се развиват динамично, в зависимост от размера на екрана, през който разглеждаме дали ще е десктоп версия, смартфон или таблет.

"Днес специалистите използват отзивчив дизайн за създаване на приложения, който успява да достигне до всички. Разликата между мобилните приложения и мобилния уеб сайт е в това, че приложенията са софтуер, който инсталираме на нашите устройства. За мобилният уеб сайт е необходимо да отвориш уеб браузъра и да въведеш търсения уеб сайт" уточни Петко Георгиев- лектор на семинара, маркетинг специалист и дипломиран SEO експерт. През последните години най-търсените приложения са игрите, приложения свързани с услугите, социални мрежи, търсене и намиране на локация и навигация и музикалните приложения.

С подобни семинари Сдружение "Младежки Глас"- България има за цел да информира младите хора за новите технологии и възможностите, които предоставят. Всеки месец по проекта МИКЦ - Бургас "Гласът на младите" ще бъдат организирани семинари на теми от различни области на живота.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgaski-mladezhi-se-zapoznaha-s-novite-mobilni-uslugi-418004
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.